SERVICEVOORWAARDEN

Artikel 1 : Algemeen De BEL PIXEL sprl biedt beeldverwerking service en het document op het internet. Deze dienst is bereikbaar via de url http://www.printpress.be. Deze website en alle diensten die daarmee verband houden zijn het exclusieve eigendom van BEL PIXEL bvba.

Artikel 2 : Toepassing Deze algemene verkoopsvoorwaarden regelen commerciële transacties op de sites van het bedrijf BEL PIXEL door de gebruiker (hierna te noemen de klant). Deze voorwaarden worden door de klant vanaf het moment dat hij haar aanvraag tot registratie op de site geaccepteerd. De relatie tussen BEL PIXEL bvba en de klant worden uitsluitend beheerst door deze Algemene Voorwaarden.

Artikel 3 : Inhoudsbesturingselementen BEL PIXEL sprl wijst elke verantwoordelijkheid voor de gevolgen die verband houden met de inhoud van de bestelde of gearchiveerd op de website of in hun creatieve of grafische kwaliteit documenten.

Artikel 4 : Quality Commitment Het kleurendisplay kan variëren afhankelijk van computerschermen. Dit is de reden waarom in sommige gevallen de klant kan verschillen tussen de kleuren van het uiteindelijke product en die op het scherm ziet. In geen geval zal BEL PIXEL bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld. BEL PIXEL bvba grijpt toch de afdrukkwaliteit door het gebruik van de beste technologieën van het moment.

Artikel 5 : Privacy Policy Het hele proces van bestellen, betalen, productie, scheepvaart, zijn gemaakt in de beste veiligheidsomstandigheden. Alle medewerkers BEL PIXEL sprl zijn gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst en discretie. BEL PIXEL bvba verbindt zich ertoe geen client document voor doeleinden die niet bepaald door de laatste bekend te maken.

Artikel 6 : Bestelling van de klant Het onderzoek ter beschikking gesteld aan de klant wanneer de bestelling dient als gecorrigeerd bewijs (BAT). Voor het bevestigen van de bestelling, de klant akkoord gaat ook op de bestelde aantal exemplaren, de hoeveelheid, het formaat, de afdrukmodus, finish. Door het beheersen van MEGA COPY accepteerde hij de prijzen op dit werk, de wijze van afwikkeling alsmede de wijze van levering. BEL PIXEL sprl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en is niet onder geen schuld voor eventuele fouten, omissies of spelfouten in het document dat is gemaakt door de klant.

Artikel 7 : Verantwoordelijkheden van de klant De Klant is als enige verantwoordelijk voor de inhoud, dat het in het aanpassen van producten online zal brengen. Het is ook verantwoordelijk voor de overgedragen bestanden en hun inhoud. De klant verklaart dat hij beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten en bevoegdheden, in te voegen in de documenten die bepalen, logo's, foto's, illustraties, artikelen of elk ander voorwerp dat kan worden onderworpen aan auteursrechten. De Klant verklaart tevens dat de bestelde documenten niet vervalsingen of vervalsingen die een rechtspersoon of natuurlijk persoon kan schaden.

Artikel 8 : Financiële Algemene In www.printpress.be, de eindafrekening is om alle belastingen (BTW) in overeenstemming met de geldende wetgeving uit te voeren. BEL PIXEL bvba behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment wijzigen. De prijzen bij een controle-account voor de prijsstelling datum van de bestelling en niet de dag van levering. In geval van wijziging van de prijzen op de datum van levering kan de klant geen terugwerkende kracht aan te vragen. De order wordt uitvoerbare beschouwd vanaf het moment dat een van de volgende manieren van betaling is gevalideerd. Met creditcard (beveiligde betaling). Door contante betaling bij ons bureau via overschrijving in sommige gevallen; individuele en vertrouwelijke overeenkomsten kan worden onderhandeld tussen de opdrachtgever en de BEL PIXEL bvba. Als onderdeel van de promotie-aanbod van gratis bezoeken kaarten, of een promotie-aanbiedingen die de natuur, is het aanbod beperkt tot één bestelling per huishouden en per mand. BEL PIXEL sprl geeft recht op slechts een gedeelte van een commando te behandelen met meer gratis artikelen.

Artikel 9 : Handhaving BEL PIXEL sprl dienst probeert zoveel mogelijk om de toegankelijkheid te behouden om haar website 7 dagen 7 en 24 uur op 24, maar is niet verplicht om dit te doen. BEL PIXEL sprl kan de toegang onderbreken, met name om redenen van onderhoud en upgrades. De toegang kan ook worden onderbroken om andere redenen, waaronder technische. BEL PIXEL bvba is op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze onderbrekingen en de gevolgen die kunnen voortvloeien voor de gebruiker of een derde partij.

Artikel 10 : Levering De klant geeft bij het bestellen van het afleveradres. Na ontvangst van het werk, heeft de klant het werk in opdracht gecontroleerd en kan op dat moment reserveren dat zal bevestigen per e-mail, fax of brief en dit niet later dan 48 uur na acceptatie. BEL PIXEL sprl reageren onmiddellijk aan de klant om het beste resultaat in deze claim te geven. BEL PIXEL sprl kan niet in twijfel worden getrokken voor het genoemd in artikel 6 redenen, en als het leveringsadres dat is onjuist of onjuist is, indien het vervoer stakingen of enige andere reden dat als gevolg oncontroleerbare BEL PIXEL sprl kan worden verklaard.

Artikel 11 : Op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 6 januari 1978, kan de klant toegang tot de informatie op aanvraag te corrigeren of aan te vragen niet in onze database worden opgenomen door een bericht te sturen met ons opnemen via e-mail.

Artikel 12 : Schadevergoeding U gaat ermee akkoord en compenseren BEL PIXEL bvba, ouders, dochterondernemingen, alle filialen, functionarissen en werknemers van elke claim of eis, inclusief advocaatkosten, uitgegeven door een derde partij en als gevolg van het gebruik door de klant van de Dienst in overtreding van deze Algemene Voorwaarden van de verkoop.

Artikel 13 : Intellectuele eigendom De BEL Pixel en Print Druk merken zijn het exclusieve eigendom van de BEL PIXEL sprl groep. Afbeeldingen, foto's en aanwezig zijn op www.printpress.be kaarten zijn de exclusieve eigendom van BEL PIXEL sprl groep. Het is ten strengste verboden te gebruiken of te reproduceren, behalve in het kader van de aankoop van een 'bestelling op onze website, waar BEL PIXEL sprl is een licentie voor niet-exclusieve gebruik van het product.

Artikel 14 : Intrekking van uw bestelling Het recht om te annuleren op grond van de wet van 6 april 2010 betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming (hierna afgekort WMPC). Op grond van artikel 47, paragraaf 4, alinea 2, PIXEL BEL SPRL kan niet terug gekochte producten binnen de termijn van 14 kalenderdagen voor de items zijn gemaakt volgens de specificaties van de klant en bekijk de De artikelen zijn duidelijk persoonlijk. Bijgevolg schaft het herroepingsrecht voor items gekocht van BEL PIXELSPRL, www.printpress.be.

Artikel 15 : Bevoegdheid Rechtbank van Koophandel van Brussel.


Accept

Onze website maakt gebruik van cookies, die ons helpen onze site te verbeteren en ons in staat stellen de best mogelijke service en klantervaring te bieden. Door op Accepteren te klikken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.